Amber Albarda: de nieuwe ambassadrice van de Healthbox

Met trots presenteren wij jullie Amber Albarda en daarmee ook haar Healthbox gevuld met maar liefst 13 van haar favoriete, gezonde en pure producten! Deze is vanaf nu t/m 30 november 2017 verkrijgbaar.

Amber Albarda is voedingscoach en auteur van nu al zeven bestseller (kook)boeken over gezond leven. Haar boeken gaan over lekker en makkelijk gezond leven, ook met kinderen. Ze vindt dat het afgelopen moet zijn met ‘vage kwalen en een ondermaatse kwaliteit van leven’. Het doel van Amber is om mensen te informeren, door middel van artikelen, boeken, lezingen en workshops, over hoe je lekker én gezond kan eten. Daarom is zij, naast haar boeken, ook druk in de weer met het Better Health Event. Dit zal op 25 & 26 november plaatsvinden in de RAI in Amsterdam. Op het gezondste evenement van Nederland zullen veel inspirerende sprekers, auteurs en voedingsdeskundige aanwezig zijn en kun jij je gezonde hart ophalen. Ook zijn er genoeg leuke activiteiten zoals yoga, workshop groene smoothies & vitale voeding, lezing over mindful eten, en nog veel meer. Wanneer je de Healthbox by Amber Albarda vóór 15 oktober bestelt, ontvang je een gratis kaart voor het Better Health Event, geweldig toch!?

Amber noemt zichzelf een ‘toegewijd chocolade liefhebber’ en dat zie je ook terug. Er zitten dus genoeg rauwe en veganistische chocoladeproducten in de box om uit te proberen. Zij deelt haar liefde voor chocolade in haar recepten die niet alleen te vinden zijn in haar boeken, maar ook te zien zijn op haar YouTube kanaal.

Wat zit er nu dan allemaal in de huidige Healthbox? Een van de uitblinkers is de Moisturizer van Squalan t.w.v. €57 die anti verouderend werkt en je huid zijdezacht maakt. Ook vind je een full-size pak veelzijdige Rice & Coconut Drink van Royal Green. Bekijk hier alle andere producten: Alle producten in deze editie

Healthbox by Amber Albarda: puur en gezond
Healthbox by Amber Albarda

Kortom er staat weer een heerlijke box op jullie te wachten met daarin 13 producten die samen een waarde hebben van €130! Wil jij nooit een Healthbox.nl editie missen, neem dan nu een abonnement en krijg 6 boxen per jaar voor €34,95 p/m of probeer een losse Amber Albarda Healthbox voor €44,95.

Deel deze blog