De Groene Vrouw: de nieuwe ambassadrice van de Healthbox!

Met trots presenteren wij jullie Nienke Gottenbos, De Groene Vrouw, en daarmee ook haar Healthbox gevuld met maar liefst 14 feestelijke én praktische producten voor de koude maanden! Deze is vanaf nu t/m 31 januari verkrijgbaar.

Nienke Gottenbos is online beter bekend als De Groene Vrouw. Ze is darmfloratherapeut en voedingskundige en schreef de boeken De Poepdokter – Gezond van Mond tot Kont en De Poepdokter – Bakt ze Bruin. Op haar blog schrijft ze met veel humor en op begrijpelijke wijze over darmflora, voeding & gezondheid, waarbij ze zeker niet bang is om haar soms pittige mening te laten zien.

Nienke wil vooral kennis over de darmen, over voeding en over het menselijk lichaam de wereld inhelpen op een begrijpelijke manier. Haar voedingsstijl kenmerkt zich door 80-20: het hoeft niet allemaal perfect, maar het is wél belangrijk om een bewuste keuze te maken. De box is helemaal glutenvrij, suikervrij én uiteraard hebben we er producten ingestopt die je darmen verwennen – juist tijdens de feestdagen, als onze darmflora het vaak zwaar te verduren heeft.

De echte eyecatcher van de box is natuurlijk haar eigen boek, De Poepdokter Bakt Ze Bruin, lekkere doe-niet-zo-moeilijk recepten. Geen exacte grammen en milliliters, maar een handje hier en een snufje daar – precies zoals je in het echt ook kookt. Ook vind je de overheerlijke Nãkd Cocoa Delight- reep en de Salty Caramel nibbles in de box! Bekijk hier alle andere producten: Alle producten in deze editie

Kortom er staat weer een heerlijke box op jullie te wachten met daarin 14 producten die samen een waarde hebben van €125! Wil jij nooit een Healthbox.nl editie missen, neem dan nu een abonnement en krijg 6 boxen per jaar voor €34,95 p/m of probeer een losse De Groene Vrouw Healthbox voor €44,95.

Deel deze blog